Containere ved Knud Sørensen

Containerservice til virksomheder og private

Vi tilbyder containere og fleksible containerløsninger til både virksomheder og privatpersoner.

Uanset om du skal bruge en container i privaten eller til virksomheden, så har vi en løsning der matcher dit behov. Vi tilbyder nemlig containere i alle typer og i alle størrelser. Samtidig laver vi skræddersyede løsninger vedr. afhentning og tømning.

Hvis du ønsker en permanent løsning, så tilbyder vi faste rammeaftaler til fordelagtige priser. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en sådan aftale, kan du bare kontakte os. Vi sidder altid klar med en spidset blyant, så du kan få en god og fleksibel løsning.

Vores kunder spænder fra private husejere til store danske virksomheder. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi kan tilbyde en løsning som passer til dig.

Vi tilbyder affaldscontainere til almindelig husholdningsaffald og pap. Affaldscontainerne kommer i et væld af størrelser. Lige fra de helt små affaldcontainere på 120 liter til de helt store på 1100 liter.

Hvis dit behov er større end dette, stiller vi gerne maxi containere til rådighed. Disse maxi containere er perfekte, hvis du fx. er i gang med renovering af huset eller hvis haven skal have en ordentlig omgang. Vi anbefaler altid en maxi container, når traileren er blevet for lille eller for besværlig.

Vi kommer forbi din adresse og stiller containeren. Når du er færdig med containeren, kommer vi og afhenter den igen. Vi sørger naturligvis også for alt bortskaffelse på en grøn og miljøvenlig måde. Hvis du har store mængder affald, kan vi naturligvis også tømme containeren flere gange undervejs.

Hvis du er på udkig efter en containerløsning, så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne snak om dine muligheder og giver dig et uforpligtende tilbud.

Ring: T: +45 97 18 31 05
Email Os: knud@knudsorensenbrande.dk
24 timer i døgnet Mandag til Søndag

Vogmand Knud Sørensen

Knud Sørensen Brande APS
Sjællandsvej 30
7330 Brande

CVR-nr.: 16246174

T: +45 97 18 31 05
M: +45 40 32 10 05
Email: knud@knudsorensenbrande.dk

Følg os på
© 2020 Knud Sørensen Brande ApS
Design by LittleGiants