Om Virksomheden

Mere end bare 'en vognmand'

Knud Sørensen Brande Aps er stiftet i 1988 og har siden da været en aktiv virksomhed i hjertet af Jylland.

Det hele startede med blot en enkelt lastbil i 1988, men siden da er det gået over stok og sten.

Knud har i dag udviklet sin virksomhed til, at være langt mere end blot en vognmandsvirksomhed. I dag tilbyder virksomheden en lang række unikke services og løsninger, som kunderne nyder godt af. Knud har formået, at tilpasse hans virksomhed til hans kunder og samtidig holde trit med udviklingen. Som en omstillingsparat vognmand, har Knud Sørensen i dag udviklet sig til at være langt mere end blot 'en vognmand'.

Virksomhedens udvikling ses og tydeligt på den unikke vognpark, som på nuværende tidspunkt består af:

  • Komprimator bil (renovations-/skraldebil)
  • 4 ordinære lastbiler
  • 4 lastbiler med kran
  • 3 lastbiler med hejs og kærre
  • 4 lastbiler med lukkede trailere og lift
  • Blokvogn og anhænger
  • 2 kurérbiler

Virksomheden er bygget op omkring lokale og faste kunder, men som årene er gået har kundeporteføljen spredt sig udover hele danmarkskortet.

Knuds filosofi har været den samme siden starten i 1988. Det hele handler om god service og fleksibilitet. Knud har altid været til for hans kunder og ikke omvendt. Knud er nok mest kendt for altid at stå rådighed - også når det rigtig brænder på. Om det handler om en akut hastetransport kl. 05.00 om morgenen, så Knud klar til at løse opgaven. Netop denne holdning og service har været med til at forme virksomheden.

Hvis du har brug for en pålidelig og fleksibel vognmand, så tag endelig kontakt til os. Vi tager hellere end gerne en snak og giver dig et uforpligtende tilbud.

Du er også meget velkommen på vores adresse i Brande. Vi vil dog gerne have, at du ringer i forvejen, så du ikke kører forgæves – vi er nemlig ofte ude at køre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vogmand Knud Sørensen

Knud Sørensen Brande APS
Sjællandsvej 30
7330 Brande

CVR-nr.: 16246174

T: +45 97 18 31 05
M: +45 40 32 10 05
Email: knud@knudsorensenbrande.dk

Følg os på
© 2020 Knud Sørensen Brande ApS
Design by LittleGiants